Historie

Christian Sørensen startede tilbage i 1993 som arbejdsdreng hos Tømrer & snedkermester Poul Hald i Slagelse. Efter endt prøvetid blev han tilbudt læreplads og 4 år senere i 1997 fik han sit svendebrev hvor han blev antaget med ros, efter til svendeprøven at have bygget en udstillingsbod med stoleværk, remme og hovedspær samt tegnet en kvartsvingstrappe. 

Efter nogle år som tømrersvend søgte Christian ind på bygningskonstruktøruddannelsen ved byggeteknisk Højskole i Haslev. Og I 2002 fik han sit diplom og påbegyndte derefter sin erhvervserfaring.

Christian startede sin karriere hos beregnerservice i Høje Tåstrup. En afdeling under Dansk Byggeri som tilbød medlemsvirksomheder beregninger af entrepriser på tømrer, murer og malerarbejde og hvor han tillærte sig stor viden om et byggeprojekts totaløkonomi.

Det blev i 2006 startskuddet til mange år som bygge & projektleder, og gennem de næste 12 år gennemførte Christian sammen med gode kollegaer store og små byggerier. Det er blevet til mange renoveringsopgaver og nybyggerier og altid i tæt samarbejde med Kunder, arkitekter, ingeniører og de udførende håndværkere. 

I 2018 gik Christian selvstændigt med firmaet CS Rådgivning. Det havde længe været et ønske at kunne tilbyde kunder personlig rådgivning, samtidigt med godt veludført håndværk. Alt den erfaring og viden som Christian igennem over 25 år i branchen havde indsamlet, sammen med en spirende lyst til det selvstændige liv, blev grundstenen for virksomhedens start i 2018.

 

Mission

Missionen for firmaet er, at kunne tilbyde kunderne den bedst mulige kundeoplevelse, når der skal bygges om eller til. Og med så høj en finish som det er muligt. Her er der godt håndværk i alle faser.

I taler med Christian hele vejen igennem processen. På stilladset, ved computerens tegneprogram, til byggemødet og i værkstedet. Som virksomhedens slogan siger: “fra streg – gennem udførelse, til rettidig aflevering.”

Hos CS er vi ærlige, vi siger tingene ligeud. Vi er gode til at lytte og elsker at blive inspireret af jeres tanker og idéer. Vi tror på, at det tætte partnerskaber giver de bedste oplevelser for os alle.

 

Møde med kunden

På mødet finder vi sammen frem til den bedste løsning for jeres byggeprojekt

Tegning af skitser

I vores tegnestue udarbejder vi skitserne til jeres byggeprojekt

Udarbejdelse af byggeprojekt

Vi er med fra start til slut i byggeprocessen og sørger for at du kommer godt i mål

TØMRER

Vi påtager os alle typer tømreropgaver

SNEDKER

Snedkerarbejde med høj præcision

RÅDGIVNING

Garant for en god byggeoplevelse

TEGNESTUE

Vi tegner din nye tilbygning og gør idéer til drømme